20 Haziran 2015 Cumartesi

Tataristan Kazan Hakkında

      


   Rusya Federasyonu'nun ekonomik açıdan en gelişmiş ve turistler için en çekici olan bölgelerinden birisini tanıtmak istiyoruz. Tataristan ülkenin merkezinde ve büyük nehir olan Volga bölgesinde Moskova'dan 800 kmlik bir mesafede bulunmaktadır. Tataristan tam bir barış ve uyum bölgesidir. Burada Müslüman, ortodoks ve  hristiyan kültür objelerini görebilir ve yıllarca bir bölgede barış içinde bulunan eski çağ kiliselerini ve en güzel camiileri ziyaret edebilirsiniz. Tataristan'daki iki kültürel ve tarihi tesis UNESCO dünya mirası listesine alınmıştır. 

    2005 yılında 1000 yıl dönümünü kutlayan Tataristan Başkenti Kazan Rusya'nın 3. büyük başkenti ünvanına sahiptir. Kazan kalmak için komforlu, modern, br şehir olup uygun turistik alt yapıya ve kaliteli servisi sahip olmaktadır. Tataristan Kazan'da 100 aşkın Otel bulunmaktadır. Kaliteli kafe ve resturantların geniş çeşitdinden, en son moda alışveriş ve eğlence merkezlerinden mutlaka memnun kalacaksınızdır. 

    Tataristan Moskova ve Saint Petersburg şehirlerinden sonra Rusya'da en popüler turistik güzergahları listesinde ilk üçe girmektedir. Burada herkes kendisi için çekici yeni bir dünyayı keşfedebilecek ve beğeneceği bir şeyler bulabilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder