22 Haziran 2015 Pazartesi

Tataristan Kazan Turlaru Nasıl Gidilir?

F Tataristan Kazan Turları sizler için özel turlar düzenliyoruz ve organizasyonlara imza atıyoruz. Rusya Kazan Turundan keyif alarak gezebileceğiniz kültürel ve eğlenceli zaman geçirmenizi sağlıyoruz. Kazan‘ a geldiğinizde kültürlerin iç içe geçtiğini göreceksiniz ve bu kültürel karışımın içersin de gezeceksiniz. Rusya Kazan Turuna katılan ziyaretçilerimizin yoğun ilgi gösterdiği yerlerden birsi de Bulga şehridir burasının önemi çok büyüktür çünkü ilk müslümanlığın kabul edildiği yer olarak geçmektedir. Rusya Kazan‘ a gelen misafirlerimizin en çok özen gösterdiği nokta ise helal yemek konusudur. Firmamız bunu ön görerek sizlere yemek seçenekleri sunmaktadır. 
Rusya Kazan Turuna katılan misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya özen gösteriyoruz. Misafirlerimize sabah kahvaltılarında Türk Peynir ve zeytin çeşitleri sunabiliyoruz. Akşam yemeklerinde Tatar mutfağının en güzel yemeklerini sunuyoruz. Nezih bir ortamda geçen akşam yemeği kaban gölü manzaralı resturantımızda siz değerli misafirlerimizi ağırlıyoruz. Rusya Kazan Turuna sizde katılmak ve daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişim kurunuz. Tur paketlerimiz hakkında, organizasyonlarımız hakkında sizlere bilgi sunabiliriz. 
Rusya Kazan’ da firma kurmak istiyorsunuz veya Türkiye’ den Rusya bölgesine veya Tataristan serbest bölgesiElebuga şehrinde bir fabrika açmak ve Türkiye’ den gelen iş adamlarıyla resmi temaslarda bulunmak istiyorsanız yardımcı oluyoruz. Konferans organizasyonu düzeliyoruz ve Rusya’ da ticari konularda bilgi pekiştiriyorsunuz veya ortaklık anlaşmaları yapabiliyorsunuz. Tataristan’ da ticaret yapmak için siz değerli iş adamlarımıza yardımcı oluyoruz. Lütfen detaylı bilgi için bizimle iletişim kurunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder